Elhoztuk a két pontot a PLER otthonából

2020. okt. 09.

A BFKA Balatonfüred serdülő csapata kiváló védekezésének és kapusteljesítményének is köszönhetően két vállra fektette a PLER-Budapest együttesét.

A BFKA Balatonfüred serdülői több mint egy hónap kihagyás után léptek pályára ismét tétmeccsen a PLER-Budapest vendégeként.
 
Talán a hosszú szünet is közrejátszott abban, hogy helyenként némi pontatlanság is csúszott a támadójátékba, védekezésben azonban emberfelettit nyújtottak a fiúk, ennek, valamint Lovistyek László védéseinek eredményeképpen pedig húsz gól alatt tudtuk tartani ellenfelünket.
 
Ez elégnek bizonyult a végül négygólos sikerhez, így Török Lajosék jelenleg hibátlanul, két mérkőzést követően négy ponttal állnak a tabellán.
 
Török Lajos, a BFKA Balatonfüred serdülő vezetőedzője:
„Az első félidőben stabil és masszív védekezés jellemezte csapatunkat, a kapuban Lovistyek Laci bravúrosan védett. A támadójátékunkat a fegyelmezettség jellemezte, és a beállót nagyon jól hoztuk helyzetbe. A második félidőt két gyors góllal kezdtük az emberhátrányunk ellenére. Ekkor érthetetlen eladott labdák miatt hullámvölgybe kerültünk. Az 5-6 gólos előny pillanatok alatt leapadt 2-re, de szerencsére mindig akadt valaki, aki a nehéz helyzetben megtolta a csapat szekerét. A végjáték így már nyugodtan telt el a pontatlan befejezéseink ellenére is."
 
Serdülő I. osztály-Nyugat
PLER-Budapest - BFKA Balatonfüred 18:22 (7:13)
 

Mérkőzés statisztika
 

Játékos statisztika

PLER-Budapest

BFKA Balatonfüred