[Veszprém] Beharangozó - Fiú16 I.osztály - Grundfos Tatabánya KC - BFKA Veszprém

2020. nov. 12.

Vasárnap Tatabányára látogat Iváncsik Tamás csapata

Közel egy hónap után ismét mérkőzést játszik a BFKA Veszprém U16-os csapata.  Az Iváncsik Tamás által irányított együttesünk 100%-os teljesítménnyel vitézkedik a korosztály "A" jelű csoportjában. Ezt a mutatót szeretnék tartani a vasárnapi mérkőzés után is.
 
A mieink 3 mérkőzésből 3 győzelemmel állnak a tabella 2. helyén, míg a vendéglátók ugyan a 3. helyen állnak, de 5 mérkőzést játszottak már le. Ebből 2 győzelem és 3 vereség a mérleg.
 
Fiataljaink a nehéz körülményekkel tarkított bajnoki szezonban pont a most következő mérkőzés odavágójával kezdték meg  szereplésüket és magabiztos 16 gólos győzelemmel rajtoltak a DEVM csarnokban a Bányász fiataljai ellen. Ezután egy 20 gólos győzelem Győrben, majd legutóbb a Várpalota ellen csillogtatták meg tudásukat a veszprémi reménységek.
 
A mieink mérlege 99 lőtt valamint 48 kapott gól 3 mérkőzésen.
 
Legeredményesebb góllövőink
 
1. Bogdány Örs 18 gól
2. Márcsik Levente 15 gól 
3. Hargitai Dániel 14 gól 
 
A tatabányai fiatalok a veszprémi vendégjátékot követően két hazai mérkőzést játszottak, ahol a Cunder TU csapatát magabiztosan verték, ám a füredi fiatalok szoros mérkőzésen hozták el a 2 bajnoki pontot Tatabányáról. Ezután két idegenbeli mérkőzés, Várpalotán 4 gólos győzelem, Győrben viszont 6 gólos vereség volt a mérleg.
 
A tatabányai fiatalok 109 lőtt valamint 114 kapott góllal állnak 5 mérkőzés után.
 
Legeredményesebb góllövőik
 
1. Schopper Milán 24 gól
2. Bánkúti Máté 19 gól 
3. Togyeriska Viktor 14 gól 
 
 
Sok sikert a soron következő mérkőzéshez, hajrá BFKA!
 

2020.11.15 - vasárnap 11:00 | Földi Imre Sportcsarnok Tatabánya
Fiú U16 I.osztály "A" csoport
Grundfos Tatabánya KC - BFKA Veszprém