[Veszprém] Egy győzelem és egy vereség a hétvégi nyitófordulóban

2020. szep. 06.

Serdülő csapatunk 1 góllal kikapott, Ifjúsági csapatunk 14 góllal győzött a Csurgói KK csapata ellen a bajnoki nyitányon.

Visszatért az élet a veszprémi DEVM csarnokba. Habár a szombati mérkőzéseket a jelenlegi járványügyi szabályok miatt zárt kapuk mögött rendeztük meg, a BFKA YouTube csatornáján közel 600-an figyelték az eseményeket élőben.

Elsőként a Gyulyás Péter - Rapatyi Tamás duó által irányított BFKA Serdülő csapata lépett pályára. A mérkőzés elején 1-2 gólos hazai előny állandósult, ám a félidő végéhez közeledve a vendégek átvették a vezetést és 2 gólos előnnyel fordulhattak a második félidőre. 
 
Fej-fej mellett haladtak a felek, teljesen nyilvánvaló volt, az nyeri meg a mérkőzést aki a végén kevesebbet tud hibázni. 15 másodperccel a mérkőzés vége előtt egalizáltunk, ám volt még válasza  a Csugói KK-nak, egy buta szabálytalanság miatt 2 másodperccel a mérkőzés vége előtt hétmétereshez jutottak, amit értékesítettek is, így vereséggel kezdte a szezont Serdülő csapatunk. 

Mérkőzés statisztika:
 
Játékos statisztika:
 
 
 
Edzői értékelés:
 
Gulyás Péter, a BFKA Veszprém Serdülő csapatának edzője:
 
" Buta hibából veszítettünk pontokat. A mérkőzésen láttam szép dolgokat, de támadásban sokkal-sokkal több kell. Keményen kell dolgoznunk egész szezonban."
 

A Serdülő csapatunk után az Ifjúságiak következtek. Velky Péter tanítványai az egész mérkőzésen magabiztosan kézilabdáztak és megérdemelt, nagy arányú győzelmet arattak. Remek védekezés, jó kapusteljesítmény és szép támadások jellemezték a játékunkat. A vége 14 gólos győzelem a Csurgói KK fiataljai ellen. 
 
Mérkőzés statisztika:
 
 
Játékos statisztikák:
 
 
 
 

Edzői értékelés:
Velky Péter, a BFKA Veszprém Ifjúsági csapatának vezetőedzője:

" Jó iramú mérkőzés volt, remekül játszottunk, támadásban és védekezésben is sok szép dolgot csináltunk. Örülök, hogy győzelemmel kezdtük a szezont, de nagyon hosszú lesz és még nagyon sok munka van. gratulálok a fiúknak a mai teljesítményükhöz."