[Veszprém] Két magabiztos győzelem a Veszprémi KKFT fiataljai ellen

2020. szep. 11.

Serdülő csapatunk 10 góllal, míg Ifjúsági csapatunk 9 góllal bizonyult jobbnak a Veszprémi KKFT csapata ellen.

A tegnapi napon városi rangadóra készülhettünk, hiszen csapataink a Veszprémi KKFT ellen léptek pályára. Idegenben is otthon voltunk, hiszen a mérkőzést a DEVM csarnokban játszottuk le. 
 
Elsőként a Rapatyi Tamás irányította veszprémi serdülők kezdték meg a szereplést és rendkívül motiváltan, végig vezetve szerezték meg a két bajnoki pontot. 

Edzői értékelés:
Rapatyi Tamás, a BFKA Veszprém Serdülő csapatának vezetőedzője
 
" Jó szellemben, ügyesen kézilabdázott a társaság, támadásban és védekezésben is szépen megoldották a feladatokat. Tovább kell folytatnunk a kemény munkát, bízom benne, hogy sokszor mutatja majd ezt az arcát a csapat."

Mérkőzés statisztika:
 
 
 
Játékos statisztika:
 
 
 
 

 
Serdülő csapatunk után az Ifjúsági csapatunk is pályára lépett és a mérkőzés szinte hasonlóképpen alakult az előzőhöz. Állva hagyta ellenfelét Velky Péter csapata és ezután már csak a két csapat közti különbség volt a kérdés. Végül 9 gólos győzelemmel folytattuk a bajnoki szereplést, ezzel továbbra is 100%-os a csapat az Ifjúsági I.osztály Nyugati csoportjában.

Edzői értékelés:
Velky Péter, a BFKA Veszprém Ifjúsági csapatának vezetőedzője
 
"Elégedett vagyok azzal, amit láttam, támadásban és védekezésben is sikerült megvalósítani a megbeszélteket. Sok munka vár még ránk, mert a célunk az, hogy mindig jobbak és jobbak legyünk egyénileg és csapatként is. Gratulálok a fiúknak."

Mérkőzés statisztika:
 
Játékos statisztika: