[Veszprém] Vereség Győrben, kiestünk a Magyar Kupából

2020. szep. 02.

Az Ifjúsági csapatunkkal játszottuk le Győrben a Magyar Kupa I.fordulóját

Kedden este 2000 -kor játszottuk le a soron következő mérkőzésünket, eredetileg a BFKA Veszprém U22-es csapatunkkal utaztunk volna Győrbe, ám most Ifjúsági csapatunk kapott szerepet a Magyar Kupában.

Jól kezdődőtt a mérkőzés, fej-fej mellett haladtunk a jóval nagyobb tapasztalattal rendelkező hazaiakkal. 20 perc után kezdett elhúzni a Győr, ám fiataljaink minden teher nélkül kézilabdáztak. Zsinorban lőtt 5 gólt az Agrofeed, erre nem tudtunk válaszolni, az első félidő vége 7 gólos hazai vezetéssel zárult. 
 
A második 30 perc is haosnlóan zajlott mint az első, az elején még tudtuk tartani a tempót, ám végül magabiztos hazai siker született, ezzel a Győr továbbjutott a Magyar Kupa következő fordulójába.
 
Összességében elmondható, hogy fiataljaink remekül helytálltak, reméljük hasznos tapasztalatokat szereztek, amit hétvégén már hasznosítani is tudnak az Ifjúsági I.osztály első hazai mérkőzésén, a Csurgói KK ellen.

2020.szeptember 1. kedd 2000
Magvassy Mihály Sportcsarnok, Győr
 
Magyar Kupa I.forduló
AGROFEED ETO-SZESE 35:26 BFKA Veszprém U22 (19:12)
 
Gólszerzőink: Almásy Richárd 1 gól, Bene Zsombor 4 gól, Grunda Dávid 4 gól, Horváth Márkó 4 gól, Körtélyesi Zoltán 2 gól, Pintér Benedek 3 gól, Surguta Áron 1 gól, Szücs Balázs 3 gól, Vincze Péter 4 gól

Edzői értékelés:
Velky Péter, a BFKA Veszprém Ifjúsági csapatának vezetőedzője
 
"Jó mérkőzés volt, az első 15-20 perc kifejezetten tetszett, utána igyekeztünk megfelelő motivációval végigjátszani a mérkőzést a jóval tapasztaltabb győriek ellen. Szombaton már megkezdjük a korosztályos bajnoki szereplést a Csurgói KK ellen, addig még van pár feladatunk. Gratulálok a fiúknak, tetszett a hozzáállás."