Belépési rend a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia mérkőzéseire

2021. szep. 10.

Kérjük az alább leírt intézkedések betartását!

Először is, nagyon kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tüneteket produkál, esetleg ízlelését, vagy szaglását veszítette, NE jöjjön el a mérkőzésre, ezzel elkerülve szurkolótársai egészségének, és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését!
Maszk használata a mérkőzés alatt továbbra is javasolt mindenkinek sportcsarnokainkban (DEVM, Eötvös, Lóczy).
A mérkőzések 18 év felett csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatóak.
Belépéskor a biztonsági szolgálat kérni fogja  a védettségi- és személyi igazolványt.
 
A 18. életévét be nem töltött személy, amennyiben nincs védettségi igazolványa, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísértében látogathatja a mérkőzést. Egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttel, egy gyerek léphet be! Ezen személyeknek kötelező a maszk viselése! Az életkor igazolására való okmánynak rendelkezésre kell állnia. 

Védettségi igazolványt is szintén, csak és kizárólag PLASZTIK KÁRTYA és EESZT applikáció formában fogadunk el, az oltásnál kapott tájékoztató papírt nem áll módunkban!

Akik a fent említett intézkedéseket nem tartják be, azok ellen a helyszínen jelenlévő biztonsági szolgálat felléphet, és felszólíthatja az csarnok, vagy az előtte lévő tér elhagyására!
Köszönjük, hogy betartjátok a fenti előírásokat és hogy elfogadjátok, hogy minden intézkedésünk az esemény zavartalan lebonyolítását hivatott szolgálni.
 
Köszönjük!