Tanulságos mérkőzéseket játszottunk a mai napon

2020. aug. 19.

3 csapatunk is edzőmérkőzésekkel folytatta a felkészülését a mai napon

Elsőként a BFKA Veszprém U16-os csapata kezdte meg a mai mérkőzések sorát. Az ÉKI csarnokban lejátszott találkozón Iváncsik Tamás fiataljai jó iramú, sok gólos mérkőzésen szenvedtek vereséget.

[Jegyzőkönyv nem készült a mérkőzésről]
 
2020.08.19. Veszprém, ÉKI csarnok
Felkészülési mérkőzés
Éles KISE U16  39:35 BFKA Veszprém U16

Időrendi sorrendben a BFKA Veszprém U22-es csapata következett, mégpedig az élvonalbeli SBS-Eger ellen, ahol egykori veszprémi nevelések is voltak a nevezettek között, Schmid Péter, Száva Máté illetve Szuharev Lev személyében.
 
Momir Ilic tanítványai sajnos a mai napon az utóbbi mérkőzésekhez képest visszafogottabb teljesítményt nyújtottak és hiába Dörnyei Borisz gólerős játéka, 6 gólos vereséggel zárták a felkészülési mérkőzést.

2020.08.19. Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok
Felkészülési mérkőzés
SBS-Eger 34:28 BFKA Veszprém U22
 
Gólszerzőink: Dörnyei Borisz 7 gól, Bodor Márk 5 gól, Sisa Erhard, Lukács Péter, Ilic Zoran 4-4-4 gól, Khalil Kerim 3 gól, Pergel Andrej 1 gól

A nap zárásaként háromszor húszperces edzőmeccset játszott egymással az Alsóörs és BFKA Balatonfüred U23-as csapata. 
 
Vigyázat, a megnevezés csalóka, hiszen akadémistáinknál 17-18 éves fiatalok alkotják a keretet, míg az Alsóörsnél jóval rutinosabb rókák léptek pályára. 
 
Komoly kihívás elé állították Török Lajosékat az alsóörsiek: a második felvonás után még döntetlenre álltak a felek, a végére azonban a jobb kondinak is köszönhetően sikerült felőrölni a vendégeket, így a végeredmény nyolcgólos hazai győzelem.
 
A két együttes hamarosan tétmeccsen is meg fog mérkőzni egymással, ugyanis - akárcsak az Alsóörs - a mieink is az NB II észak-nyugati csoportjában szerepelnek majd.
 
2020.08.19. Balatonfüred, Eötvös Sportcsarnok
Felkészülési mérkőzés
BFKA Balatonfüred U23 - Alsóörs SE 34:26
 
Legjobb góllövő: Hermann Hunor (7)