Köszöntő

Kedves Kézilabdabarátok!
 
Nagy öröm számunkra, hogy a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia nevében köszönthetjük Önöket, Benneteket.
 
Akadémiánk két képzési központtal (Veszprém és Balatonfüred) rendelkezik, ám célunk közös. Értéket adni fiatal, feltörekvő kézilabdás tehetségeknek, a pályán és azon kívül is.  Szeretnénk, hogy az itt eltöltött évek után a jövő nagy reménységei a magyar korosztályos és felnőtt válogatott tagjai közé tartozzanak és később külföldön, vagy a hazai bajnokságban kamatoztassák a nálunk megszerezett tudást.
 
Úgy érezzük, külön-külön is meghatározó szereplői vagyunk a honi kézilabda utánpótlás képzés területén, ám hiszünk abban, hogy közösen többre lehetünk képesek.
 
A Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia különleges helyzetben van, egy furcsa hasonlattal élve a két képzési központ, Veszprém és Balatonfüred testesíti meg a tehetséges fiatal játékost, ám ahhoz, hogy sikereket érjünk el, egy csapatban kell dolgoznunk, ahol a csapat jelen formájában az Akadémia.
 
Szeretnénk egy olyan életpálya modellt, stratégiát megvalósítani, ahol 15 éves kortól 21 éves korig tudunk foglalkozni a fiatalokkal, fokozatosan bevezetve őket a kézilabdázás világába.
Edzőink szakmai tudása, az infrastruktúra és a napi munkához szükséges feltételek mind-mind adottak ahhoz, hogy egy sikeres együttműködés kezdeti lépéseit megtehessük és évek múlva büszkén tekintsünk vissza egy-egy fiatal magyar tehetségünk első állomáshelyére, a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémiára.
 
Zárásként nem írhatnánk mást, csak hidd el:
 
„Kezedben a jövőd!”
 
Sportbaráti üdvözlettel:
                  
                 Gulyás Péter                                      Kis Ákos
               Szakmai igazgató                            Szakmai igazgató
                 BFKA Veszprém                          BFKA Balatonfüred