BFKA | 2021. okt. 09.

A fiú serdülő kézilabda-válogatott másodedzője lett Iváncsik Tamás!

A BFKA Veszprém U16 vezetőedzőjével beszélgettünk
A Magyar Kézilabda Szövetség tegnap hivatalossá tette, hogy a fiú serdülő kézilabda-válogatott másodedzője lettél. Mesélj pár szóban az új feladataidról.

- Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy ismét a nemzeti csapat trikolor felszerelését viselhetem, igaz most a pálya mellett fogom segíteni a magyar válogatottat. Egy percig nem gondolkodtam, hogy elfogadjam-e ezt a megtisztelő feladatot, már többször beszéltünk erről Szabó Leventével, akivel korábban dolgoztam együtt, amikor szakfelügyelő voltam. Azt gondolom, céljaink azonosak és várom a közös munkát.
A BFKA Veszprém U16 csapat vezetőedzőjeként lesznek időszakok amikor a válogatottnál leszek, de ez semmiben sem nehezíti meg a munkámat. 2006-2007-es játékosaim vannak, hasonlóan a serdülő válogatott tagjaihoz. A szezon során a hivatalos válogatott heteken túl összetartásokat is szeretnénk tartani, megismerni a fiatalokat és a lehető legtöbbet kihozni belőlük.
 
Nagyon fontos feladatnak tartom a jövő építését és rendkívül motivál, hogy ezt a klubcsapaton kívül a válogatottban is megtehetem.
Sok fiatal tehetség van Magyarországon, célunk nem lehet más, mint az, hogy a korosztályos válogatottság után ezek a játékosok egy napon a felnőtt válogatott tagjai lehessenek.
 
Köszönjük szépen az interjút, sok sikert kívánunk, Tamás! 
 
KÖVESS MINKET!

PARTNEREINK