Veszprém | 2023. szep. 07.

Beharangozó: BFKA Veszprém - Győri ETO-UNI FKC

Szezonbeli első mérkőzésünket játszuk hazai közönség elött
Az NB I/B bajnokság 2. fordulójában a BFKA Veszprém U21 a Győri ETO UNI FKC csapatát fogadja itthon, a Veszprém Arénában. A mérkőzést a BFKA YouTube csatornája fogja élőben közvetíteni 16:00-tól.
 
A 22/23-as szezonban a NB I/B 3. helyén záró Győrnek nem sokon múlt a feljutás, összesen 3 ponttal maradt le a 2. helyen záró PLER-Budapest együttese mögött. A Veszprém kétszer találkozott a győriekkel a tavalyi szezonban: Az első mérkőzés döntetlent hozott, míg a másodikon a 3 gólós győzelemnek örülhettek a veszprémiek.
 
 
Az idei szezon első fordulójában a Győr 11 góllal múlta felül  az ÓAM-Ózdi KC csapatát, míg akadémistáink a Vecsés ellen tudtak hét gólos győzelmet aratni, így mindkét csapat eddig veretlenül várja a soron következő mérkőzést.
 
Kapusunkat, Tóth Mihályt kérdeztük a mérkőzés elött: "Nehéz meccsnek ígérkezik a Győr elleni találkozó, hiszen az ellenfelünk rendkívül jól építkezett a nyár folyamán. Ha 60 percen keresztül tudjuk olyan szinten és intenzitáson tartani a védekezésünket, mint ahogy azt a Vecsés elleni első félidőben tettük, és ebből pedig gyors gólokat tudunk szerezni, akkor képesek leszünk itthon tartani a két pontot."
 
 
A veszprémiek, illetve a győriek vezetőedzője is megosztotta velünk gondolatait a találkozozót megelőzően.
 
Dinko Dankovic:"Izgalmas, szoros mérkőzésre számítok. Tudjuk, hogy a Győrnek mennyire erős kerete van és a tavalyi szezonhoz képest is tovább tudtak erősíteni. Számunkra ezek a mérkőzések a legfontosabbak, hiszen eredménytől függetlenül ezekből tudunk a legtöbbet tanulni és fejlődni csapatként. Még a szezon elején vagyunk, de nagy erőkkel készülünk a mérkőzésre és a legjobb formánkat akarjuk megmutatni."
 
Bence József: "Rangadóra készülünk. Mindkét csapat jól kezdte meg a bajnoki szereplést, egy magabiztos győzelemmel. Tudjuk, hogy a Veszprémnek egy agresszív, kemény védekezése van és szép, gyors játékot játszanak. Úgy gondolom a szombati mérkőzésen a napi forma fog dönteni, mivel jelen helyzetben mindkét csapatnak ugyanannyi esélye van a győzelemre." 
 
A szombati összecsapáson Haskó Tamás Károly és Natkai Róbert fújja a sípot, a hivatalos személyek pedig Tóth Károly és Dobovai Zoltán lesznek.

2023 szeptember 9. | 16:00 | NB I/B 2. forduló | BFKA Veszprém – Győri ETO-UNI FKC | Veszprém Aréna, Veszprém
 
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK