Veszprém | 2023. máj. 18.

Beharangozó: BFKA Veszprém - Szigetszentmiklósi KSK

Elérkeztünk a szezon utolsó NB I/B-s mérkőzéséhez
Az NB I/B Férfi bajnokság utolsó fordulójában a BFKA Veszprém csapata a Szigetszentmiklósi KSK együttesét fogadja a Veszprém Arénában. A szombaton 16:00 órakor kezdődő mérkőzést a BFKA YouTube csatornája élőben közvetíti majd.

A 2022/23-as szezonban már találkoztunk egyszer a Szigetszentmiklóssal, akkor 29:30-ra nyertünk ellenük idegenben. Ellenfelünk a tabellán jelenleg a 9. helyet foglalja el úgy, hogy legutóbb a kieső helyen lévő Salgótarján ellen arattak fölényes, 7 gólos győzelmet. Sűrű utolsó időszaka van NB I/B-s csapatunknak, hiszen egy hét leforgása alatt már a harmadik tétmeccsükre készülnek a fiúk.
Csapatunk legutóbb Füreden lépett pályára és 28:35-ös végeredménnyel sikerült hazahozni a győzelemért járó két pontot. Ezzel az akadémisták bebiztosították 4. helyüket a tabellán a bajnokság utolsó előtti fordulójában.
 

 
A mérkőzést megelőzően kapusunkat, Tóth Mihályt kérdeztük: “Szigetszentmiklóson egy nagyon szoros meccsen sikerült győzelmet aratnunk, így most is egyértelmű célunk a két pont megszerzése. Motivációból nem lesz hiány, hiszen ez a szezon utolsó mérkőzése és, ha koncentráltan tudunk játszani, illetve tudjuk tartani magunkat a megbeszéltekhez, akkor megfelelő módon zárhatjuk le a szezont.”
 

Illetve vezetőedzőnk, Dinko Dankovic osztotta meg velünk gondolatait a szezon utolsó mérkőzését illetően: "Szeretnénk egy remek meccsel zárni a szezont a Szigetszentmiklós ellen, hiszen többeknek ez lesz a búcsúmérkőzése, így elvárható mindenkitől, hogy a maximumot nyújtsa majd. Kellő ösztönzést ad, hogy a minap egy nagyon dinamikus játékot láthattunk a fiúktól, ezt szeretném látni szombaton is."

A szombati összecsapáson Gulybán Olivér és Juhász Dániel fújja a sípot, a hivatalos személyek pedig Huszti Géza és Papp Richárd Csaba lesznek.

2023. május 20. | 16:00 | BFKA Veszprém – Szigetszentmiklósi KSK (NB I/B Férfi, 29. forduló) | Veszprém Aréna
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK