Balatonfüred | 2023. máj. 19.

Beharangozó: Csépe Salgótarjáni SKC - BFKA Balatonfüred

A férfi NB I/B számunkra idei utolsó bajnoki mérkőzésére utazunk Salgótarjánba, ahol a becsületünk a tét.
Mivel a Veszprém elleni párharcot az utolsó fordulóról előrehoztuk, ezért a holnapi összecsapás a végső megmérettetés számunkra az NB I/B-ben. Tét nélkül, felszabadultan játszhat Kis Ákos legénysége, ugyanis a bentmaradás már papíron nem elérhető számunkra. Csak abban az esetben, ha valamely együttes nem vállalja az indulást a jövő évben. 
 
A Salgótarján azonos pontszámmal áll a tabella alján holtversenyben a mieinkkel, így a mérkőzés győztese elmozdul a 16. pozícióból. Az ősszel Szmetán Máté 8 góljának is köszönhetően sikerült otthon tartanunk a két pontot a tarjániak ellen, most azonban nélküle kell megismételnünk ezt a bravúrt idegenben.
 
 
Ellenfelünk hozzánk hasonlóan vereséggel zárta legutóbbi mérkőzését. Míg mi a Veszprém ellen kaptunk ki hazai pályán 28:35-re, addig vendéglátóink a Szigetszentmiklós otthonában maradtuk alul, szintén hét góllal, 39:32-es vereséget szenvedve. Hazai pályán nem tündökölnek a nógrádiak, utoljára a Vecsést tudták legyűrni otthon még február 4-én, több mint három hónapja. Ellenben mi sem sziporkázunk idegenben, a tavasszal még nem sikerült pontokkal távozni utazásaink során. Reméljük, holnap ez a sorozat is megszakad.
 
Vezetőedzőnk, Kis Ákos úgy fogalmazott, hogy a mérkőzésnek egyetlen tétje maradt: "A becsületünkért játszunk."
 
Hajrá, Füred!
 
2023. május 20. | 18:00 | Csépe Salgótarjáni SKC – BFKA Balatonfüred (NB I/B, 29. forduló) | Városi Sportcsarnok, Salgótarján 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK