Veszprém | 2023. szep. 14.

Beharangozó: ÓAM - Ózdi KC - BFKA Veszprém U21

Ózdon folytathatjuk a pont gyűjtést.
Az NB I/B bajnokság 3. fordulójában a BFKA Veszprém U21 az ÓAM - Ózdi KC otthonában látogat. A mérkőzés 18:00-kor veszi kezdetét a Marosi István Városi Sportcsarnokban.
 
Jól kezdte az idei szezont a BFKA Veszprém, hiszen Vecsésen győzni tudtak a fiúk, míg a Győr ellen 1 pontot sikerült itthon tartaniuk. A tavaly 12. helyen záró Ózdnak egyelőre nem kezdődött túl jól bajnokság, az első két fordulóban nem tudtak pontot szerezni a Győr otthonában és a Budai Farkasok ellen sem. A tavalyi szezonban kettő alkalommal találkozott a két csapat egymással. Idegenben akkor Szabó Tasék 8 góllal hozták haza a két pontot, míg itthon 15 góllal tudták felül múlni az ózdi csapatot.
 
 
Ellenfelünk kerete is átalakult a nyár folyamán és ismerős arcból sem lesz hiány a szombati mérkőzésen, hiszen tavaly még a BFKA Veszprémet erősítő Tóth István Sámuel az idei szezontól az ÓAM - Ózdi KC együttesében láthatjuk.
 
Érkezők: Konyicska Tamás (KK Ajka KFT), Rózner Kevin (QHB Eger), Zelei Botond (Mezőkövesdi KKFT), Kecskés Levente (Csépe Salgótarjáni SKC), Kovacsevics István (Pécsi VSE), Skoda Levente (Szigetszentmiklósi KSK), TÓTH ISTVÁN SÁMUEL (BFKA Veszprém U21)
 
A bajnoki előtt fiatal balátlövőnket, Varga Gábor Leventét kérdeztük, hogy mit vár az eheti mérkőzéstől: "Az előző mérkőzéseinken jól működött a védekezésünk, de a győzelemhez továbbra is stabil teljesítményre lesz szükségünk a kapunk előtt. Kemény mérkőzésre számítok, hiszen idegenben mindig nehezebb játszani és az ellenfelünk szeretné otthon tartani a két pontot. Ugyanakkor a csapatunk jó formában van, a győzelem a célunk szombaton."
 
 
Továbbá az ózdi csapat trénere, Kocsis Csaba és vezetőedzőnk, Dinko Dankovic osztotta meg gondolatait velünk.
 
Kocsis Csaba: "A sorsolásunk az első 3 fordulóra rögtön a valószínűleg legerősebb csapatokat hozta nekünk, ebbe beletartozik a Veszprém U21 is. Látszik, hogy tovább fejlődtek a tavalyi évhez képest is, dinamikus és energikus játékot játszanak. A mi keretünk nagyon átalakult, fiatal és tapasztalatlan játékosok érkeztek újonnan. Ennek megfelelően nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ahol harcosságban, védekezésben és kapusteljesítményben is sokkal több kell a múlthetinél ahhoz, hogy egy jó meccset tudjunk játszani. Bizakodunk, de az esélyesség terhe nem minket nyom ezen a hétvégén sem."
 
Dinko Dankovic: "Ózdra utazunk a hétvégén, akik ellen mindig különleges élmény játszani. Idegenben sosincs könnyű dolgunk, de itt a csarnok hangulata is rá fog tenni egy lapáttal hogy még nehezebb legyen számunkra. Egész héten készültünk az ellenfelünkre és esetükben egy nagyszerű csapatról beszélünk. Szeretnénk az eddigi teljesítményünket megtartani és győztesként távozni Ózdról."

A szombati összecsapáson Héjja Ádám és Kónya Balázs Krisztián fújja a sípot, a hivatalos személyek pedig Láda István és Varga József lesznek.

2023 szeptember 16. | 18:00 | NB I/B 3. forduló | ÓAM - Ózdi KC – BFKA Veszprém | Marosi István Városi Sportcsarnok, Ózd
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK