Veszprém | 2023. máj. 27.

Bronzérmes a BFKA Veszprém U16 csapata!

Fantasztikus eredménnyel zárta a szezont legfiatalabb keretünk.
Egészen 2022. augusztusáig kell visszamennünk az időben, hiszen akkor kezdődtek az edzések, az edzőtábor U16 keretünknek. Egy szinte teljesen megújult gárdával kezdte meg a munkát Iváncsik Tamás, így az első időben a csapat összekovácsolása élvezett prioritást, mindemellett a kondícionálás kapott nagy hangsúlyt. Hamar megmutatkozott a befektetett munka gyümölcse, hiszen egyre érkeztek a szép eredmények, ráadásul nemzetközi ellenfelekkel szemben is jó játékkal, egyes esetekben parádés végkifejlettel mutatkoztak be a fiúk (gondoljunk csak a Lokomotiva Cup kupagyőzelmére). A hazai szervezésű Akadémiai Tornán is bizonyíthattak legfiatalabbjaink, ahol a Veszprémben rendezett utolsó fordulón szenzációs mérkőzésekkel sikerült a 3. helyen befejezni a tusát.
 
A fő fókusz azonban mégis mindig a FU16. I. osztály bajnokságon volt, hogy itt mindig a maximumot adják magukból a fiúk. Bár olykor beleszaladtunk fájó vereségekbe, mindig talpra tudott állni a csapat, és nem csak a nagy riválisokkal szemben voltak képesek elképesztő győzelmet aratni a srácok. Az elmúlt hónapokban is érték változások a csapatot, hiszen játékosoktól és stábtagoktól is el kellett búcsúzni az idény közben, de a csapat egysége így is töretlen tudott maradni. A tegnapi, 26. fordulóval a hazai bajnokság is lezárult számukra, így 21 győzelem - 5 vereség mérleggel és összesen 42 szerzett ponttal a harmadik helyen zárta a megmérettetést a BFKA Veszprém, szorosan a NEKA és a FTC mögött. A tavalyi évhez képest ez nagy előrelépés, hiszen előző szezonban 4. helyen zárt a csapat (18 győzelem, 1 döntetlen, 7 vereség), idén így sokkal jobb arányban sikerült a dobogós helyet megszerezni.
 
Szívből gratulálunk a csapat tagjainak, felkészítőinek és a stáb tagjainak, hiszen ezt az eredményt közös munkával érték el. Mindemellett hálásak vagyunk a családtagok, szurkolók állandó támogatásának is, akik nélkül sosem kezdődött mérkőzés és mindig buzdították csapatunkat, akár hazai, akár idegenbeli mérkőzésről legyen szó.
 
A BFKA Veszprém 2023-ban bronzérmes U16 csapatának tagjai pedig:
#1 Tari Zsolt László - kapus (csapatkapitány)
#20 Frenkl Attila Sándor - kapus
#36 Czinczás Barna - jobbátlövő
#80 Békési Benedek - balszélső             
#82 Viczina Máté - beálló
#83 Schmidt Ádám - balátlövő
#84 Petrik Nimród - irányító
#85 Németh Levente - irányító
#86 Nagy Levente - balátlövő
#91 Kulcsár Máté István - balszélső
#92 Kovács László - beálló
#93 Kenéz Attila Ádám - jobbátlövő
#94 Harnóczi Attila Zsombor - beálló
#95 Harmat Zalán - jobbátlövő
#98 Juhász-Tóth Zalán - balátlövő
 
Vezetőedző: Iváncsik Tamás
Atlétikai edző: Szigeti Csongor
Kapusedző: Szász Zsolt Gergő
Gyógytornász: Berta Klára, Bundschuch Mónika, Csepely Réka
Gyúró: Kondrik Gábor
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK