BFKA | 2022. nov. 21.

Így látták a hétvégi Akadémiai Tornát edzőink

Mindkét U16-os csapatunk pályára lépett a hétvégi megmérettetésen.
Az elmúlt hétvégén Balatonbogláron folytatódott az U16-os korosztály számára szervezett Akadémiai Torna. Szombaton balatonfüredi keretünk a FTC ellen lépett pályára, ahol a fogadó fél győzedelmeskedett 35-28 arányban, veszprémi csapatunk pedig a Pick Szeged Akadémiát fogadta, ahol szintén az ellen bizonyult jobbnak, 23-40-es végeredménnyel zárva a találkozót. Vasárnap viszont egyfajta házi rangadónak lehettünk szemtanúi, hiszen egymás ellen küzdöttek meg a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia csapatai. Az utolsó percig kiélezett küzdelemben végül a balatonfüredi fiatalok kerekedtek felül, beállítva a 29-31-es végeredményt.
 
Edzőinket kérdeztük a hétvégi találkozók tapasztalatairól, összegzéséről:
 
Brandt Tamás - vezetőedző, BFKA Balatonfüred U16: "Szombaton az FTC ellenében a mérkőzés elejét és a végét elrontottuk, vasárnap viszont a Veszprémmel szemben a játék e két fázisát sikerült megnyernünk, több jó egyéni teljesítménnyel. A két nap segítette a felkészülésünket!"
 
Iváncsik Tamás - vezetőedző, BFKA Veszprém U16: "Összességében elmondható az Akadémiai Tornáról, hogy nagyon hasznos volt számunkra a hétvégi két mérkőzés. Legfőképpen azért, mert túlnyomórészt idősebb, 2007-es játékosok ellen játszunk a meccsek során - ez meg is látszik az eredményeken, mert nem mi vagyunk az esélyes csapat. Azonban ez így is elősegíti a saját magunk fejlődését."
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK