Veszprém | 2023. márc. 17.

Magyar Kupa mérkőzésen védett Mikler Krisztián

Magyarország legeredményesebb férfi kézilabda csapata újfent bizalmat szavazott akadémistánknak.
Ismét magára ölthette a Telekom Veszprém 61. számú mezét a BFKA Veszprém NB I/B csapatában játszó kapusunk, Mikler Krisztián. A bakonyi bajnok csapatnál a műtét miatt még távol maradó Vladimir Cuparát helyettesítette fiatal játékosunk a Magyar Kupa 5. fordulójában játszott Telekom Veszprém - HE-DO B.Braun Gyöngyös mérkőzésen.
 
Fotó: Peka Roland / Telekom Veszprém
 
A csapatok a meccs első negyedében fej-fej mellett haladtak, de a félidőre már markáns előnyt szerzett a hazai keret. A második félidőben tovább növelte a gólkülönbséget a Veszprém, magabiztos játékot bemutatva a szurkolóknak. Krisztián a mérkőzés utolsó harmadában kapott lehetőséget Momir Ilictől, amit 5 hárítással hálált meg a csapatnak. Mikler remek teljesítményt nyújtott a kapuban, a Veszprém pedig a pályán, ennek köszönhetően 43-30-as végeredménnyel jutott tovább a Magyar Kupában a csapat. 
 
Fotó: Peka Roland / Telekom Veszprém
 
A mérkőzést követő interjúra is játékosunk csatlakozhatott Momir Ilichez, ahol elmondta: "Örülök, hogy pályára léphettem a mai napon. Jó mérkőzést játszottunk, a Gyöngyös is jól tartotta magát. Jól éreztem magam a pályán, örülök, hogy magabiztos győzelmet arattunk."
 
Szívből gratulálunk, és hasonló sikereket kívánunk a szombati K&H Liga mérkőzéshez, ahova szintén elkíséri majd a csapatot - a mérkőzés pikantériája, hogy ugyanúgy a HE-DO B.Braun Gyöngyös ellen fognak majd pályára lépni.
 
 
Borítókép és galéria: Peka Roland / Telekom Veszprém
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK