BFKA | 2022. jan. 14.

Nem bírt egymással a két junior válogatott

Nagy küzdelmet követően újból egálra végződött a magyar és egyiptomi junior válogatott találkozója.
A 25-25-ös eredménnyel végződött szerdai mérkőzés után a második junior felkészülési meccs is döntetlennel zárult Egyiptom ellen. Sótonyi László együttese ezúttal 29-29-re végzett Balatonbogláron az afrikai csapattal.
 
Ez alkalommal az egyiptomi válogatott játszott keményebb stílusban, fej-fej mellett haladtak előre a gólokkal a csapatok, így már a félidőben is 15-15-ös eredménnyel mentek pihenőre játákosok. A második félidőben több eredményes találattal is elhúzott a vendégek együttese, két perccel a vége sípszó előtt is még három gólos előnnyel vezettek, de az utolsó pillanatig kitartó hazai csapatnak sikerült ledolgoznia a hátrányt, így alakult ki a döntetlen eredmény. A szoros harcban a BFKA jelenlegi és egykori sportolói is kivették a részüket, Pergel Andrej 4, Ilic Zoran 2 és Lukács Péter pedig 6 góllal gazdagította a magyar találatok számát.
 
Rendkívül hasznos volt a két mérkőzés a magyar junior csapat részére, az Európa-bajnokság szempontjából sok hasznos, fejlesztő információt szerzett a válogatott.
 
A csütörtöki mérkőzés itt nézhető vissza:
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK