Közvetíti:

BFKA Veszprém U16
27
UNI Győr SZESE
28
FU16 I. osztály
(1. forduló)
Aug. 31. Csütörtök, 15:30
Veszprém Aréna | Veszprém
Bírók: Ács Zsolt, Kovács Tibor
Tempósan kezdődött a mérkőzés, a hazaiak nyitották meg a találkozót, és míg kezdetben egymásnak adták a gólokat a csapatok, a Győr hamar több gólos előnyt szerzett. Iváncsik Tamás a 10. percben, 4-6-nál kért időt, és új alapokra helyezte a stratégiát. Kezdetben a vendégeknek kedvezett a megbeszélés utáni időszak, újabb gólt szereztek, majd Vudi szépített két találattal, Vers góljával pedig egálra hozták fel magukat a pirosak a 14. perc végén (7-7). Újabb gólváltás következett, a mieink közül Viczina és Fehér került szép helyzetbe, amiből gólt szerzett, ám a zöldek is intenzíven támadtak. Vudi 2 perces kiállítása után kért a Győr időt a 19. perc elején (9-10). A taktikai szünet és az emberelőny leginkább nekik kedvezett, hiszen a hazaiak számos hibájának köszönhetően többször megsorozták a kaput, így a félidő végére 10-16-ra húztak el.
A második 25 percet a Győr kezdte, egyből egy találattal, majd a mieink is elkezdtek felzárkózni, először csak 4 gólig jutottak, de folyamatosan dolgozták le a hátrányukat. Kevesebb pontatlanság jellemezte már a csapatunkat, a védekezésben is erősebbnek bizonyultunk az első félidei formánkhoz képest, Szeip találatával ráadásul 2 perccel a vége előtt még egyenlítettünk is (25-25). Az adok-kapok folytatódott a végjátékban is, és mindkét edző felhasználta az utolsó időkérési lehetőségét is. 10 másodperccel a vége előtt hétméteresre kapott lehetőséget a Győr, ám kapufát talált, és a kipattanó labdán is még hadakoztak a csapatok, így időntúli szabaddobásra nyílt lehetősége a zöldeknek. Sajnos ezt egy ügyes lövéssel értékesítették is, így 27:28 arányban végül a győzött a Győr.
 
Iváncsik Tamás | vezetőedző, BFKA Veszprém U16 csapat
Az első félidőben sem a védekezésünk, sem a támadásunk nem működött. Az utolsó 20 perc, ami értékelhető volt a mai napon, ebből is látszik, hogy még nagyon az elején vagyunk Folytatjuk a munkát.
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK