Közvetíti:

BFKA Veszprém U16
25
HE-DO B.BRAUN Gyöngyös
22
FU16 I. osztály
(4. forduló)
Sze. 22. Péntek, 14:00
Veszprém Aréna | Veszprém
Bírók: Papp Richárd Csaba, Vandróczki Gábor
Az FU16 I. osztály 4. fordulójában a BFKA Veszprém a Gyöngyös csapatát fogadta a Veszprém Arénában. A mérkőzés a vendégek támadásával kezdődött, és az Iváncsik, Vudi, Szeip, Fehér, Tóth, Szabó védekező sorral álltak fel a hazaiak. A kapuban pedig Bai Richárd kezdett. A találkozó a Gyöngyös támadásával kezdődött és egyből meg is szerezték a mérkőzés első gólját. Azonban a másik oldalon Iváncsik Máté találatával 1:1-et mutatott az eredmény. A következő percekben felváltva születtek a gólok, mind a két csapat főleg átlövésből volt eredményes (4:3, 6. perc). A bakonyiak taktikája eddig így tűnt működik, hiszen a támadásuk többször a szélen fejeződött be, így Szabó Dominik és Iváncsik Máté góljaival már 3 gól volt a két csapat közötti különbség (10:7 17.perc). Ezután több sikertelen támadás volt mind a két oldalon, ekkor Iváncsik Tamás kikérte első idejét. Az első játékrész végén a Gyöngyös magasabb sebességre kapcsolt és vissza is tudott kapaszkodni a mérkőzésbe (22. perc, 11:11). Az utolsó percekben 2-2 gól esett így 13:13-as eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok. (13:13, 25. perc)
 
A második félidő veszprémi támadással kezdődött, azonban az ellenfél kapuját nem sikerült bevenni, míg a Gyöngyös ezután kétszer is betalált(30. perc, 13:15). A gólcsendet Vudi Áron törte meg, majd Harnóczi újabb találatával újra egál volt a csapatok között (31.perc 15:15). Mind a két csapat kemény védekezést mutatott, majd Vudi Áron és Vers Hunor góljaival akadémistáink magukhoz ragadták az előnyt, így az ellenfél edzője kikérte második idejét is. (20:18, 39. perc) 8 perccel a vége előtt felgyorsult a játék felváltva születtek a gólok, de több technikai hiba bele csúszott a Veszprém és Gyöngyös játékába, ekkor Iváncsik Tamás időt kért. Vers Hunor két góljával tartotta a Veszprém a kétgólos előnyét. (24:22, 22. perc) Bai Richárd szenzációs védése majd Harnóczi utolsó beállós gólja alakította ki a mai végeredményt. (25:22 50.perc)
Iváncsik Tamás | vezetőedző, BFKA Vezsprém U16 csapat
Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk ezen a mérkőzésen, azonban az utolsó negyedórában sokkal agresszívabban védekeztünk és támadtunk, ezzel bebiztosítottuk a győzelmet. Nagyon örülök a két pont megszerzésének.
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK