Közvetíti:

BFKA Veszprém NB I/B
34
Százhalombattai KE
20
NB I/B Férfi
(23. forduló)
Ápr. 01. Szombat, 15:00
Veszprém Aréna | Veszprém
Bírók: Fibec Zoltán, Herbák Tamás
Egy százhalombattai támadással vette kezdetét a mai mérkőzés, ahol szélről, az ellenfél játékosa nem találta el a kaput. A hazai csapat azonban ellen támadásba lendült és a mérkőzés első gólját Pintér Benedek értékesítette. 
A mérkőzés 5.percében született a mérkőzés harmadik gólja Almásy Richárd személyében. A fiúk a kezdetektől koncentrált védekezést mutattak a játékukban emiatt, illetve Mikler Krisztián védéseinek hála, tartani tudták az egy kapott gólt (6. percben 2:1)
Az első félidő felénél a hazaiak magasabb sebességbe kapcsoltak és gyors lerohanásokkal több helyzetet értékesíteni is tudtak. A 3 gólos különbség hatására az ellenfél edzője kikérte első időkérését a 15.percben (7:4).
A Százhalombatta igyekezett áttörni a veszprémi falat és a beállós játékot erőltették, de nem jártak sikerrel. A Veszprémiek pedig gyors játékkal újabb és újabb gólokat szereztek így a 22. percben már 12:5-öt mutatott az eredményjelző tábla.
A 26 percben Bogdány Örs rosszul esett védekezés után, emiatt elhagyni kényszerült a pályát. 
Az első harminc percet követően 19:8 at mutatott az eredményjelző amihez Horváth Márkó 7 találata is nagy szerepet játszott.
A második félidőben a hazai kapuban Mikler Krisztiánt Tóth Mihály váltotta és az ellenfél első támadását hatalmas védéssel hárítani is tudta.
A BFKA Veszprém ott kezdte a következő harminc percet, ahol az elsőt abbahagyta. Balogh Botond és Jajic Damjan góljaival már 11-el vezettek a hazaiak a 37.percben.
A második félidő feléhez érve Varga Gábor Levente egy 1-1 elleni támadásból megindulva értékesítette a Veszprém 26. találatát, ezzel mindössze 17 évesen megszerezte élete első NB I/B gólját a mérkőzés 46. percében. (26:15)
A Százhalombattai csapat nyitott védekezésre váltott, emiatt Varga Levente további 3 gólját is értékesíteni tudta a 53. percben. (31:16)
A mérkőzés végül 34:20-as végeredménnyel zárult.

Dinko Dankovic | vezetőedző, BFKA Veszprém NB I/B csapat

Nehéz ezután a mérkőzés után mit mondani. A két pontot megszereztük, ez a lényeg. A mérkőzésen több hibával játszottunk, de örülök, hogy sok fiatalnak több játéklehetőséget is tudtunk adni. Köztük volt, aki meg is szerezte élete első NB I/B-s gólját is. Gratulálok a csapatomnak mert meggyőző teljesítménnyel rukkoltak el és belátásom szerint az ellenfél már nem igazán küzdött a két pontért a mérkőzés vége felé. A mai nap után pedig készülünk a szerdai SEHA összecsapásra.

Koncsár Gergely | vezetőedző, Százhalombattai KE

Sajnos tartalékosan tudtunk kiállni a veszprémi csapat ellen, ezért a mérkőzés vége felé látszódott a különbség a két együttes között. Úgy gondolom jó mérkőzést játszottunk a pirosakkal és kellőképpen felkészítettük a hazaiakat a SEHA mérkőzésekre. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak.
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK