Közvetíti:

BFKA Veszprém NB I/B
27
Szigetszentmiklósi KSK
27
NB I/B Férfi
(29. forduló)
Máj. 20. Szombat, 16:00
Veszprém Aréna | Veszprém
Bírók: Gulybán Olivér, Juhász Dániel

A  NB I/B férfi bajnokság utolsó, 30. fordulójában a BFKA Veszprém a Szigetszentmiklósi KSK együttesét fogadta a Veszprém Arénában. A mérkőzést a veszprémiek kezdték és Pintér Benedek betörés góljának köszönhetően magukhoz is ragadták az előnyt. Mikler Krisztián hétméteres védésének és Almásy Richárd két találatával tovább tudták növelni előnyüket. 3.perc 3:0 Mind a két csapat keményen védekezett, de Czabula Huba hetes gólja a 10. percben már akadémistáink 5. gólját jelentette. 5:1 A Veszprém eredményességét a kettős emberhátrány kicsit lelassította és ez a Szigetszentmiklósnak kedvezett, így 2 gólosra letudták dolgozni hátrányukat. 18. Perc 8:6 Ekkora Dinko Đanković kikérte első idejét. A Szigetszentmiklós átlövésből is beállóból is eredményes tudott lenni Veszprém ellen, emiatt a 26. percben sikerült ki egyenlíteniük 11:11 Az utolsó percekben felváltva születtek a gólok és egy időntúli hétméteresből szerzett találattal 13:13-as eredménnyel mehettek ekkor pihenőre a csapatok.
A második játékrészt a Szigetszentmiklós csapata kezdte és egy átlövés gólnak köszönhetően magukhoz ragadták a vezetést. A hazaiaknak ekkor még sikerült kiegyenlíteni, de a fiúk nagyon nehezén tudták áttörni az ellenél védelmét. Emiatt a Szigetszentmiklós fokozatosan növelte előnyét, ami a 3-4 gólos különbségig meg sem állt. 39. perc 17:21 Dinko Dankovic kikérte harmadik, egyben utolsó időkérését a 46. percben. A veszprém igyekezett átlövésből eredményes lenni, de próbálkozásaik nem jártak mindig sikerrel. 52. perc 20:25 Ekkor a fiúk átálltak  4-2-es védekezésre és úgy tűnt ez a taktika működik, hiszen a 54. percben sikerült 3 gólra ledolgozniuk hátrányukat. 54. perc 23:26 Ekkor az ellenfél edzője is kikérte utolsó idejét. Izgalmas végjátékot hozott a mérkőzés, mivel a Veszprém Tóth Mihály fantasztikus védéseinek és szélsőink eredményességének köszönhetően kettő perccel a vége előtt sikerült kiegyenlíteni. 58. perc 27:27 A Veszprém egy időntúli szabaddobásból végül nem tudott eredményes lenni, így döntetlennel zárult az idénybeli utolsó NB I/B bajnoki mérkőzés U21-es csapatunknak. 60. perc 27:27
 
Dinko Dankovic | vezetőedző, BFKA Veszprém NB I/B csapat
Sajnálom, hogy döntetlennel végződött szezon. Rengeteg boldog pillanaton mentünk keresztül ebben az idényben, de azt gondolom, így a végére sajnos elveszett a csapat karakterisztikája. Természetesen érthető, hogy most az érzelmeké a főszerep, hiszen néhány játékosunk távozik a szezon végén. Mégis úgy érzem, jobb lett volna nem keserű szájízzel, hanem könnyed, szép játékkal zárni a szezont.
 
 
 
Horváth Csaba | vezetőedző, Szigetszentmiklósi KSK
Meglepően kemény mérkőzés volt a mai, még egy utolsó találkozókhoz képest is. Örülök, hogy a fiúk mindent beleadtak, és azt gondolom, hogy a mérkőzés képe alapján egy igazságosnak mondható döntetlen született.
 
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK