Vecsési KKFT
22
BFKA Veszprém U21
29
NB I/B Férfi
(1. forduló)
Sze. 01. Péntek, 18:30
Városi Sportcsarnok | Üllő
Bírók: Asztalos Bence. Szalay Zoltán
A férfi NB I/B 23/24 szezonjának első fordulójában a Vecsési KKFT a BFKA Veszprém U21-et fogadta. A mérkőzést a veszprémi csapat kezdte a Végh, Szabó, Czabula, Janowszky, Hoffmann, Balogh támadósorral. A kapuban pedig Tóth Mihály kapott a lehetőséget elsőként. A mérkőzés első gólját az első támadásból meg is sikerült szerezni, Szabó Tasnak köszönhetően. Akadémistáink kemény és szervezett védekezésének köszönhetően többször passzívig játszott a hazai csapat, ezért a Vecsés csak 2szer tudott eredményes lenni a mérkőzés legelején. 6. Perc 2:4 Ennek köszönhetően a Vecsés edzője, Lepsényi Sándor kikérte első idejét a 8.percben. A pár perc pihenő azonban nem segített a hazaiakon, hiszen a Bene Zsomborék továbbra is erős, kemény védekezést mutattak és sikerült tovább dolgozniuk előnyüket már 5 gólra. 12. perc 2:7 Tóth Mihály fantasztikus védései is kellettek ahhoz hogy a Veszprém tovább növelje előnyét első félidő derekán, így már 7 gól volt a két csapat között. 16. perc 3:10 A Veszprém játéka többször is szélen végződött, így Végh Bálint többször is eredményes tudott lenni támadásban. A pályán Szabó Tas helyére Barna Dániel érkezett a 22. percben5:13 Akadémistáink a 28. percben megszerezték 17. góljukat, ami azt jelentette, hogy már 10 góllal vezették a mérkőzést. Az utolsó két percben hazai oldalon kettő míg veszprémi oldalon egy gólt hozott, ezzel 9:18-as eredménnyel mentek pihenőre a csapatok.
A második félidőt a Vecsés kezdte, azonban egy sikeres védekezés után Janowszky Botond vissza állította a 10 gólos különbséget a két csapat között. A következő percek a Vecsés pillanatait hozták el és 7 perc leforgatása alatt 7 gólra jöttek vissza. 13-20 7. Perc A Veszprém rendezni tudta sorát és támadásban többször eredményesek tudtak lenni. Így a 7 gólos előnyt nem igazán tudta tovább csökkenteni a Vecsés. A második félidő közepén több hiba is csúszott mind a két csapat játékába, de Czabula Huba indításos góljával megszerezte a BFKA Veszprém 25. gólját. 21.perc 17:25 A pályára Decsi Gergő érkezett, azonban egy rosszul sikerült mozdulattal piros lapot kapott. Fej-fej mellett haladtak a csapatok a mérkőzés végén, majd egy utolsó vecsési góllal 22:29-re megnyerte a mérkőzést a BFKA Veszprém.
Lepsényi Sándor | vezetőedző, Vecsési KKFT
Gratulálok a Veszprémnek teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sajnos nem igazán tudok olyat kiemelni amiben ne lettek volna jobbak ezen a mérkőzésen. Dolgozunk tovább.

Dinko Dankovic | vezetőedző, BFKA Veszprém U21 csapat
Elégedett vagyok az eredménnyel és a fiúk teljesítményével. Motiváltan, győzelemre éhesen léptünk pályára a Vecsés ellen. A védekezésünk szépen összeállt, jól szervezett volt és a csapatszellemre se lehetett panaszunk. Gratulálok a csapatnak, így kell elkezdeni a szezont. 
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK