ÓAM - Ózdi KC
26
BFKA Veszprém U21
39
NB I/B Férfi
(3. forduló)
Sze. 16. Szombat, 18:00
Marosi István Városi Sportcsarnok | Ózd
Bírók: Hejja Ádám, Kónya Balázs Krisztián
A Férfi NB I/B 3. fordulójában az ÓAM - Ózdi KC csapata a BFKA Veszprém U21-et fogadta a Marosi István Sportcsarnokban. A mérkőzést a BFKA Veszprém kezdte Bőti, Damjan, Czabula, Szabó, Végh és Balogh támadósorral, míg a kapuban Tóth Mihály állt. A találkozó első fél perce után Szabó Tas góljával megszerezték a bakonyiak a vezetést, majd következő támadásból Balogh Botond volt eredményes. Fiataljaink lendülete továbbra sem lassult, így az ellenfél edzője Kocsis Csaba kikérte 2 perc után első idejét. A hazai csapat hiába támadott, nem tudta bevenni Tóth Mihály kapuját, így Jajic Damjan és Bene Zsombor átlövés góljával már 0:7 volt az eredmény állása a mérkőzés elején. Az ózdiak trénere 0:8-nál ki kérte második idejét is a 6. percben. A hazai csapat első góljára a 7. perc végéig kellett várni, ekkor volt akadémistánk Tóth István Sámuel szélről volt eredményes. Azonban Balogh Botond gyorsan válaszolt is a másik oldalon. (1:9 8. perc) Az első félidő felénél a pályán Szabó Tas helyére Barna János Dániel érkezett, akinek az első gólja be is állította a 10 gólos differenciált. (3:13 15.perc) A két csapat közötti különbség 10 gólnál megállt, majd a 19. perben a BFKA Veszprém vezetőedzője Dinko Dankovic kikérte első idejét. Az első félidő utolsó 10 percében felváltva születtek a gólok mind a két oldalon, így végül 10:22-es eredménnyel mehettek pihenőre a csapatok. (10:22 30.perc)
A második félidőt az Ózdi KC kezdte, azonban a támadásuk eredménytelenül zárult, amit a Veszprém a másik oldalon egyből büntetett. Tóth Mihály védése majd Balogh Botond ziccer gólja beállította a 14 gólos különbséget. A mérkőzés ezen szakaszában sor csere történt a Veszprémnél, így a pályán a Fury, Barna, Czabula, Varga, Hoffmann és Sisa támadással folytatódott a mérkőzés. A kapuba pedig Győri Nándor érkezett. Hoffmann Balázs szélről lőtt góljával megszerezte ekkor a BFKA Veszprém 28. gólját így már 15 góllal ment ekkor már a vendég csapat. (13:28 38. perc) A második félidő felénél mindkét csapat játéka lelassult így újra felváltva születtek a gólok. (17:32 47. perc) Az 50. percben a kapuban Győri Nándor helyett Reidmár Dominik kapott lehetőséget, majd a mérkőzés végén az ő védésével a BFKA Veszprém megnyerte magabiztosan a mérkőzést az ÓAM - Ózdi KC ellen. (26:39 60.perc)
 
Kocsis Csaba | vezetőedző, ÓAM Ózdi KC
Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Ma teljesen megérdemelt helyre került a 2 pont. Sajnos a mérkőzés elején magunkhoz képest is alul teljesítettünk, ami gyorsan eldöntötte a találkozó sorsát. A Veszprém egy másik dinamikával játszott hozzánk képest. Dolgozunk tovább, hiszen jövő héten a Rákosmente ellen kell bizonyítanunk és kijavítanunk a mai hibáinkat.
 
Dinko Dankovic | vezetőedző, BFKA Veszprém
Remek tempóban kezdtük el a mérkőzést, ez döntötte el végül ma a két pont sorsát. Gratulálok a fiúknak a jó játékhoz és a győzelemhez. Örülök, hogy mindekinek, köztük a fiatalabbaknak is tudtunk ma több játékos lehetőséget adni.
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK