Közvetíti:

Veszprémi KKFT
45
BFKA Veszprém Serdülő
39
Serdülő I.osztály-Nyugat
(4. forduló)
Sze. 30. Csütörtök, 15:30
DEVM Csarnok | Veszprém
Bírók: Horváth Péter, Marton Balázs
Ivo Diaz és Iváncsik Gergő csapata a Veszprémi KKFT vendégeként lépett pályára a DEVM csarnokban. Az első találatot hamar értékesítette csapatunk, de ezzel megráncigálta az oroszlán bajszát, a VKKFT játékosai rendre értékesítették kapura lövéseiket. A mérkőzés első negyedében folyamatos 4-5 gólos előnyre tettek szert, de a BFKA Veszprém növendékei tartották a lépést, mindkét féltől záporoztak a gólok. Egy kiadós hajrát követően 3 gólra mérsékelte hátrányát a BFKA Veszprém a félidő előtt, 23:20-as gólaránnyal kezdődött a szünet.

A második félidőben is rohamos tempót diktáltak egymásnak a csapatok, figyelmük nem lankadhatott, hiszen remek ziccereket mutattak be mindkét oldalon. A VKKFT ezt a félidőt is jobb tempóban kezdte, de a vendég BFKA Veszprém hamar felrázta magát, és értékes találatokkal válaszolt. Az Akadémia kapujában Várady-Szabó László remek védésekkel hárította az ellenfél támadásait, de mindez, illetve Varga Gábor Levente 10, és Eklemovic Márkó 9 gólja sem volt elegendő a felzárkózáshoz. A meccs végén a Veszprémi KKFT játékosai nagy hajrában, 45:39 arányban győzték le csapatunkat.
Ivo Diaz, vezetőedző:
„Eredménytől függetlenül nagyon jó meccset láthattunk. Érződik a csapaton a fejlődés, és az edzéseken tanultak minél többszöri alkalmazása, de még nagy hangsúlyt kell fektetnünk a helyezetek felismerésére, a labdajátékra. Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatomra.”
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK