Közvetíti:

BFKA Veszprém U16
38
Éles KISE
24
U16 I.osztály
(20. forduló)
Már. 31. Péntek, 14:00
DEVM Csarnok | Veszprém
Bírók: Ihász Bence László, Pap Ervin Márk
Mindkét csapat gyors lerohanásokkal próbálkozott a mérkőzés elején, de kemény védősorokkal találták szembe magukat a hatos vonalakon. A BFKA kapta el jobban a fonalat az első percekben, 1-2 góllal megelőzve az ÉKI keretét. Az első negyedben már 7-4-re ment a fogadó veszprémi fél, a 20. percre pedig már héttel vezetett az akadémia (15-8). A félidő utolsó 5 percében folyamatosan feszültek egymásnak a csapatok, de egyedül csak Czinczás gólja talált be, így a a 25 perc leteltével 16-8 különbséggel mentek pihenőre a csapatok.
 
Két ÉKI góllal nyitottuk meg a második félidőt, de nem kellett sokat várni a BFKA válaszára sem, Gáncs-Pető, Harnóczi, Juhász-Tóth sorozták az ellenfél kapuját. A vendég csapat hétméteresekkel igyekezett csökkenteni a különbséget, de a labdaszerzésekben csapatunk bizonyult jobbnak. Az első félidőben kiharcolt jelentős előnyt tovább tudtuk növelni, a pazar szélső és beállós góloknak köszönhetően a rendes játékidő háromnegyedénél már 26-17 volt az állás. A mérkőzés utolsó 5 percében szinte esélyt sem adtunk Varjú Péter Csaba csapatának a gólszerzésre, így a BFKA Veszprém – Éles KISE  találkozó 38-24 eredménnyel zárult.
Iváncsik Tamás | vezetőedző, BFKA Veszprrém U16 csapat
Nagyon örülök a mai mérkőzés sikerének, nagyon jól védekeztek a fiúk, ami egyértelműen a mai meccs fontos eleme volt. Voltak pontatlanságok, de a meccs végére nagyon jól összeszedte magát mindenki. Elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével.
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK