Közvetíti:

BFKA Veszprém U16
23
PLER Budapest
25
U16 I.osztály
(24. forduló)
Máj. 12. Péntek, 14:00
DEVM Csarnok | Veszprém
Bírók: Ács Zsolt, Tóbiás Richárd Tamás
A PLER támadásával kezdődött a mérkőzés, melyet hamar gólra váltottak. A veszprémiek nem tudtak kontrázni egy eladott labda miatt, és az azt követő támadások sem vezetettek eredményre – szerencsénkre a PLER oldaláról sem. A 3. perc végén emberhátrányba kerültünk, amit újabb PLER gól követett. Hat és fél percet kellett várni az első hazai gólig, melyet Kulcsár húzott be (6:30 perc, 1-3), ezt felváltva egy-egy találat követte, majd a Veszprém került emberelőnybe, edzői hibáért ráadásul kettős előnyt élvezhetett kicsivel több mint egy percig. Nem sikerült érdemben kihasználni a kínálkozó lehetőséget, csak felzárkózni (10:00 perc, 4-5). Kisvártatva Iváncsik Tamás időt kért (13. perc: 5-7), a taktikai megbeszélést követően a második támadást sikerült végig vinni. 15. percben hetest ítéltek a PLER-nek, amivel 6-8-ra módosult az eredmény, amelyet Juhász-Tóth és Kenéz góljai egalizáltak a következő percben. A 18. perc felénél sikerült először vezetést kicsikarnia a Veszprémnek, ekkor 10-9-re módosították az állást, nem sokkal később a PLER is időt kért. Ennek köszönhetően a 21. percben ismét a vendégek vették át a vezetést (10-11), de a Veszprém az első hetesét, majd egy újabb lerohanás gólt értékesített. A félidő végéhez közeledve a meccs hevében mindkét csapat hibázott a lövéseknél, a BFKA ráadásul ismét létszám- és gólhátrányba került. 5 másodperccel a sípszó előtt újabb hetest ítéltek a Veszprémnek, az időntúli hetest éppen nem sikerült bepörgetni, így 12-13-as félidei eredménnyel mentek pihenőre a csapatok.

Foghíjasan kezdte a második 25 percet a BFKA Veszprém, és egy kapufát követően a PLER-nek jutott két újabb sikeres találat kezdésként. Kapkodás és technikai hibák miatt hamar elhúzott a vendég keret (31. perc: 13-16), hosszabb gólcsend állt be ezután, melyet ismét a budapestiek törtek meg a 35. percben (13-17). Kisvártatva újabb hetest húzott be a vendég együttes, ekkor kért másodjára egy percet a BFKA (38. perc: 15-19). Néhány sikertelen próbálkozás után hétméterest harcolt ki a Veszprém, de ezt sem tudták gólra váltani, szerencsére Tari a kapuban tartotta a frontot. 9 perccel a rendes játékid vége előtt szereztek újabb találatot a hazaiak (16-19), de az agresszív budapesti védelmen nehezen találtak fogást a későbbiekben. A 45. percben kért időt a vendég csapat, ekkor 17-22-re vezettek már, de a támadás során el tudta csípni a labdát a Veszprém és gólra is váltotta a labdaszerzést. Egy emberelőnynek és néhány gyors támadásnak hála két gólra fel tudtunk zárkózni, de nem sikerült lejjebb faragni a hátrányt a meccs végére, így végeredményként 23-25 gólaránnyal fújták le a mérkőzést.
Iváncsik Tamás | vezetőedző, BFKA Veszprém
Tudtuk, hogy az 5-1-es védekezésünket még gyakorolnunk kell. Ma nem jött jól ki a lépés és sajnos ennyi kihagyott ziccerrel nem lehetett mérkőzést nyerni.
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK