Közvetíti:

BFKA Veszprém U18
37
Veszprémi KKFT
27
U18 I. osztály - Nyugat
(20. forduló)
Már. 31. Péntek, 16:00
DEVM Csarnok | Veszprém
Bírók: Simon Barna, Weinert Gergő
A mai első mérkőzés hevéből felbuzdulva vágtak neki az U18-as veszprémi keretek a mérkőzésnek. Feszült kezdéssel indult a mérkőzés, fej-fej mellett váltották a gólokat, és az első 5 percben már 1-1 hétméterest is értékesítettek a csapatok. Hiába szereztünk jó labdákat, kapkodtunk, és kétszer is mellé lőttünk az üres kapunak. Barna, Szökrényes és Szujó korrigálta ezeket a hibákat, így a 15. percre már 3-mal vezetett a BFKA Veszprém (9-6). 20 percnél időt kért a Veszprémi KKFT, ami után hirtelen szerzett két gólt, emiatt egy kicsit megtorpant a játékunk, kihagyott ziccerek és rontott hétméteres is jellemzett minket, de nem engedtük három gólnál közelebb a helyi riválist, amiben nagy szerepe volt a kapuban Horváth-Szabó Norbertnek is. 17-13-as eredménnyel és a BFKA részéről 1 fő emberhátránnyal fújták le az első félidőt.
 
Hasonlóan kemény csatározással indult a második félidő is, a Veszprémi KKFT valamivel kedvezőbben startolt, de továbbra is határozott védelemmel találták szembe magukat. A feszült ütközet miatt többször kerültünk emberhátrányba, de a harmadik negyedben is remek helyzetekkel tudtuk tartani az előnyünket, amit az eredményjelző is igazolt: a 43. percben 23-17-re vezetett a BFKA Veszprém. Ekkor kért ismét időt Gyévai Iván, ám ezúttal elmaradt részükről a bravúr, a hazai csapat csak tovább növelte előnyét, az 50. percben 30-20 volt az állás, ráadásul Horváth-Szabó is behúzott egy gólt. Ezt a 10 gólos előnyt a végéig megtartotta csapatunk, 37-27 lett a találkozó vége.
Ivo Díaz | vezetőedző, BFKA Veszprém U18 csapat
Gratulálok a fiúknak, nagyon szép játékot mutattak a mai napon. Egy csapatként küzdöttek a pályán és ennek meg is látszódott az eredménye. Ilyen az amikor a megbeszéltek végre vannak hajtva.
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK