Közvetíti:

BFKA Veszprém U18
52
Budai Farkasok Rév Group
36
U18 I. osztály - Nyugat
(22. forduló)
Ápr. 21. Péntek, 16:00
DEVM Csarnok | Veszprém
Bírók: Gál László, Ludvig Benedek Dezső
A mai BFKA Veszprém - Budai Farkasok Rév Group mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, a második percben Barna Dániel indításának köszönhetően Szökrényes László volt eredményes, ezzel hamar megszerezte a csapat harmadik gólját, míg az ellenfélnek az 5. percig kellett várnia, hogy betaláljon a hazaiak hálójába. Ám a Farkasok gyorsan fokozatot váltottka és felzárkóztak, a találkozó első harmadánál mind a két csapat hatalmas iramot diktált, emiatt több gól esett, végül Gáncs-Pető Máté találatának köszönhetően 7:6-ra vezettek a veszprémi fiúk. A következő három percben picit lelassult a játék, 1-1 gól esett az ellenfél átlövője és Barna János Danielnek köszönhetően. A bakonyiak 16 percet követően először vezettek 4 góllal mérkőzésen, ekkor a Budai Farkasok edzője kikérte első idejét. A meccs 20. percében a BFKA Veszprém tovább növelte előnyét és először 7 gólos különbséget harcoltak ki, majd 6 perc leforgása alatt már 10 góllal is vezettek. Az első félidő utolsó 5 perce is tartogatott nagy izgalmakat, ugyanis Turza Roland és Gáncs-Pető Máté zseniális labda szerzésével, ember hátrányban tovább tudta növelni 11 gólos különbségre az eredményt Ivo Díaz legénysége. Így az első félidő 25:14-es eredménnyel zárult.

Veszprémi támadással kezdődött a második félidő, de ekkor is még emberhátrányban voltak a hazaiak. Jól sáfárkodtak az idővel a fiúk, hiszen jól tudták tartani magukat és még gólt is szereztek. A Farkasok első próbálkozását Horváth-Szabó sikeresen meghiúsította, valamivel több mint 3 perc kellett nekik, hogy gólt szerezzenek a második játékrészben. Gyors ütemű támadások jellemezték mindkét felet, 5 perc után Birnbauer egészpályás góljával már 29:16-ra ment a Veszprém. Szujó és Gáncs-Pető a szélről folyamatosan bombázták a budaiak hálóját, amihez Bock is csatlakozott, Turza pedig középről osztotta a gólokat. A 44. percnél már 38:23 volt az állás, ekkor másodjára kért időt a vendég keret. Jó hatással volt rájuk a technikai megbeszélés, arányaiban több gólt sikerült lőniük, míg a másik oldalon Juhász-Tóth két hetesre is kapott esélyt, a másodiknál sikerült is élnie vele. Az 55. percben már összesen 77 gólnál jártak a csapatok, ebből 45-öt a hazaiak, 32-t a vendégek tudhattak magukénak. Két és fél perccel a vége előtt kért harmadszorra időt Ivó Díaz, ezt követően vihargyorsan lőttek két gólt, így már 50 találatnál járt a Veszprém. Szökrényes megkapta a 3. kétperces büntetését, ezzel együtt a piros lapot is a 60. perc elején, ami után még tudott szépíteni az eredményen a Farkasok, ám végül 52:36 arányban nyert a Veszprém.
Ivo Díaz | vezetőedző, BFKA Veszprém U18 csapat
A megbeszélek szerint dolgoztak és küzdöttek a fiúk ma a pályán. Gratulálok a csapatnak egytől egyig hiszen mindenki kivette a saját részét támadásban és a védekezésben egyaránt. A kemény munka pedig meghozta gyümölcsét.
 
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK