Csurgói KK
27
BFKA Veszprém U18
51
U18 I. osztály - Nyugat
(23. forduló)
Máj. 05. Péntek, 16:00
Sótonyi László Sportcsarnok | Csurgó
A mai U18-as mérkőzést a hazai, Csurgó korosztályos csapata kezdte jobban és egyből magukhoz is ragadták a vezetést. Így 4.percben még 3:1-et mutathatott az eredmény. A következő 5 perc viszont egyértelmű veszprémi perceket hozott, olyannyira, hogy nem csak a vezetést sikerült átvennie Ivo Diaz-éknak hanem 4:10-es vezetésnél sikerült egy 6 gólos előnyt is kialakítani. Az U18-as fiúk lendülete nem tört meg. Minden csurgói gólra két veszprémi gól volt a válasz, így amikor Birnbauer Zsombor megdobta a BFKA Veszprém 25. találatát a 27.percben, akkor már 10 gólos volt a két csapat között a különbség.
Az első félidő pedig 15-28-as bakonyi vezetéssel végződött.
 
A fiúk motivációjára a második félidőben sem lehetett panasz. A 31. percben 15-el, a 41. percben pedog már 20 góllal vezetett a veszprémi csapat. A lendület azonban itt sem állt meg és átlövésből, szélről, beállóból is eredményesek tudtak lenni a fiúk, így mondhatjuk, hogy a csapat minden egyes tagja kivette a részét a gólzáporos mérkőzésból. Az akadémisták az 58.percben érték el a bűvös, 50 gólos álomhatárt és így, hogy az utolsó percben még egy gól esett Turza Roland révén, ezzel kialakították a 27-51-es végeredményt.
Ivo Díaz | vezetőedző, BFKA Veszprém U18 csapat
A mérkőzést sajnos nem kezdtük jól, több pontatlanság is volt a játékunkban. Azonban ezután elkezdtünk koncentráltan játszani és a fiúk elkezdték azokat feladatokat végrehajtani, amiket előzetesen megbeszéltünk. A Csurgó elleni mérkőzésen minden játékosunk teljes mértékben odatette magát és odafigyelve játszottak. Gratulálok a csapatnak és azt kívánom, hogy tartsuk meg ezt a teljesítményt, hiszen ez a helyes út.
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK