Közvetíti:

BFKA Veszprém U20
35
Veszprémi KKFT
43
U20 I. osztály - Nyugat
(20. forduló)
Már. 31. Péntek, 18:00
DEVM Csarnok | Veszprém
Bírók: Simon Barna, Weinert Gergő
A mai harmadik Veszprém-Veszprém találkozót a Veszprémi KKFT együttese kezdte jobban, kíméletlen támadásokkal ostorozta a BFKA kapuját, amivel hamar előnyhöz jutott. A 14. percben 7-10-re vezetett a vendég keret, ekkor kért időt Gulyás István, de nem hozta meg a várt eredményt, sőt, 4 perc alatt 8-16-ra húzott el a Veszprémi KKFT. Ekkor újabb időkérés következett a mi részünkről, és kisvártatva megtört a jég, sikerült újabb gólokat szereznünk. Többször kerültünk létszámhátrányba, amit az ellenfél ki is használt és nem engedett a jelentős előnyéből, 16-23-as félidei eredménnyel vonultak taktikai szünetre a csapatok.
 
A második játékrészt is hasonló elánnal nyitották a felek, a védekezésünk minimálisan jobbnak ígérkezett, de ez sem gátolta meg a gólszerzésben a vendég együttest. 11 találatos előnyre is elhúztak, de a 45. percre sikerült visszafaragnunk belőle, ekkor 25-33 volt az állás. A védekezési és támadási hibák sorozata azonban a harmadik idő kikérésére sarkallta csapatunk vezetőedzőjét. Az 50. perc magasságában erőt vett magán csapatunk, és remek labdaszerzéseket és védekezéseket mutatott be, ennek köszönhetően a gólok is megérkeztek az eredmény szépítésére. Az 55. percben Kiss Dániel is kikérte a harmadik egy percét, ekkor 32-37 volt az állás. Ezután ismét ők kerültek nyeregbe, matematikai esélyt sem adva csapatunknak, és a 60. percben 35-43-as végeredménnyel fújták le a találkozót.
Gulyás István | vezetőedző, BFKA Veszprém U20 csapat
Nagyon küzdelmes volt ez a mai mérkőzés, a fiúk a pályán megtettek mindent, mi is a kispadnál megpróbáltunk mindent, de ez most nem a tervek szerint alakult. Lőttünk annyi gólt, amennyivel normál körülmények között meccset lehetne nyerni, de a védekezésünk és a kapusteljesítményünk ezt most nem tette lehetővé. Küzdöttek, csinálták, de ez ma nem jött össze. Tanulunk a hibákból, és készülünk a következő megpróbáltatásra.
 
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK