Közvetíti:

Szigetszentmiklósi KSK
29
BFKA Veszprém U20
37
U20 I. osztály - Nyugat
(21. forduló)
Ápr. 13. Csütörtök, 18:30
SZKSK Kézilabda Csarnok | Szigetszentmiklós
Bírók: Pávlics Krisztián, Sipos Gábor Krisztián
Rendkívül lendületesen kezdődött a mai találkozó, a gólzáporos mérkőzésen Zvolenszky zörgette meg először az ellenfél hálóját, kisvártatva Szökrényes értékesített egy hétméteres lövést. Mindeközben a pálya túloldalán Nagy fogott labdákat, ám a hazai csapat is beindította a gólgyárat. Sokáig sikerült két gólos előnyt tartanunk, ám a 9. perc végére kiegyenlített a Szigetszentmiklós. Ezután egy darabig-fej-fej mellett haladt a két csapat, de kisvártatva a fogadó fél fordított, és ők kerültek fölénybe. Ekkor Gulyás István élt az időkérés lehetőségével. 1-3 gól közötti különbséget tudtak tartani velünk szemben a kék mezesek, de másfél perccel a félidő vége előtt Szökrényes kiegyenlítette az állást, ami Farkas András Zsoltot időkérésre kényszerítette. A taktikai megbeszélés ellenére egyik fél sem tudott gólt szerezni, így 18-18-as állással ért véget az első játékrész.
 
A második harminc perc a hazai támadással és egyben góllal indult, ráadásul Halupka kétperces kiállításával hamar emberelőnybe is kerültek a szigetszentmiklósiak. Egy újabb gól után jött már a válasz a Veszprémtől Varga Gábor Levente részéről, aki ezen a mérkőzésen szerezte meg a 100. gólját a bajnokságban, a 2022/23 szezonban. Kisvártatva Németh egyenlített, majd Lantos előnyhöz juttatta a csapatot, de folyamatosan felzárkózott a fogadó fél. Burai és Németh találatával ideiglenesen nagyobb különbség alakult ki a két fél között, de a kékek újból egalizáltak. Varga az ellenfél térfelén, Nagy pedig a kapunkban működött közre abban, hogy háromra elhúzzunk a mérkőzés háromnegyedénél. Nem is engedtük közelebb ellenfelünket, sőt, 7 és fél perccel a lefújás előtt már hattal ment a bakonyi keret, így a harmadik hazai időkérésre került sor. Minden igyekezet ellenére nem sikerült faragni a hátrányon, sőt, az utolsó percekben még inkább rákapcsoltak a mieink, Szökrényes, Hoffmann és Györe sorozták az ellen kapuját, a végeredményt pedig Nagy utolsó másodperces védése biztosította be. 29-37 arányban nyert a BFKA Veszprém.
Gulyás István | vezetőedző, BFKA Vezsprém U20 csapat
Az elején elég húzós volt a mérkőzés, hullámzóan teljesített mindkét csapat, hol az egyik fél, hol a másik került előnybe. A második félidőben viszont már összeszedettebb volt a mi játékunk, nagyon jó volt a kapusteljesítményünk, védekezésben is egész jók voltunk, és könnyű gólokat tudtunk lőni, ennek köszönhetően ebben a játékrészben domináltuk a meccset. Ügyesek voltak a fiúk, jól játszottak, és megérdemelten szerezték meg a két pontot.
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK