CYEB-Budakalász
38
BFKA Veszprém U20
31
U20 I. osztály - Nyugat
(25. forduló)
Máj. 20. Szombat, 12:30
Sportcsarnok | Budakalász
Bírók: Gyurcsek András, Szarka Norbert
Az FU20 I. osztály - Nyugat bajnokság 25. fordulójában a CYEB-Budakalász a BFKA Veszprém U20-as keretét fogadta. A mérkőzést a hazai csapat kezdte és a 37. másodpercben meg is szerezték első találatukat. Erre a gólra pedig Füry Félix válaszolt a másik oldalon. 1:1 1.perc Gyors iramot diktált a mérkőzés eleje, szinte felváltva születtek a találatok mindkét kapunál, azonban a Veszprém több helyzetből tudott eredményes lenni, így Zvolenszki Gergő találatával 3 góllal vezettek a bakonyiak a meccs 8. percében. 5:8 A Budakalásznak jót tett az időkérés, olyannyira, hogy az első félidő közepénél átvették a vezetést, és két góllal el tudtak menni. Az akadémisták ekkor még döntetlen közeli eredményre is mentették a mérkőzés állását, azonban az első játékrész vége nem róluk szólt. A hazaiak fokozatosan növelték előnyüket és a félidőben egy 5 gólos Budakalász vezetéssel mehettek pihenőre a csapatok.
A Veszprém a második félidő elején tudta tartani a 4-5 gólos különbséget, de közelebb nem tudott kerülni a Budakalászhoz. A hazaiak védelmét nem sikerült áttörni, azonban a Veszprémét többször is, így sajnos a 47, percben már 9 gól volt a két csapat között. 47. perc 33:24 Gulyás István legénysége küzdött és 6 gólra még fel is sikerült zárkózni, de közelebb már nem tudott kerülni az ellenfélhez. A 31. és egyben utolsó veszprémi gól az 58. percben született. Ezzel pedig a mérkőzés egy 38:31-es Budakalász győzelemmel zárult.
 
Gulyás István | vezetőedző, BFKA Vezsprém U20 csapat
Nem volt egyszerű dolgunk idegenben. A Budakalász rendesen felkészült belőlünk, a keretüket olyan 20 éves fiatalok alkották, akik már a felnőtt csapat edzésein is rész szoktak venni. Mi, a 16-17 éves gyerekkel nem tudtuk velük felvenni a versenyt és pontokat rabolni tőlük. Mindemellett  ilyen gyenge védekezéssel és rossz kapus teljesítménnyel nagyon nehéz lett volna mérkőzést nyerni.
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK