Közvetíti:

BFKA Veszprém U20
42
Bp. Elektromos SE
26
U20 I. osztály - Nyugat
(26. forduló)
Máj. 26. Péntek, 18:00
DEVM Csarnok | Veszprém
Bírók: Tóbiás Richárd Tamás, Végh András
A budapesti csapat kezdődobásával nyitott a mai utolsó mérkőzésünk, ám folyamatosan szépen hárított a védekezésünk, így Füry kétszer, Németh pedig egyszer tudta bevenni az ellen kapuját az első percekben. A kapuban Nagy kezdett, aki a védősoron túljutó labdákat rendre megfogta, így 5 perc után már 5:0-ra ment a hazai csapat. Ekkor kért időt az Elektromos edzője, ám labdaszerzést követően Hoffmannak sikerült betalálnia. Tartotta magát a percenként egy gólos átlaghoz csapatunk, 9 perc alatt már 9 gólnál tartottak a BFKA sportolói, a 10. perc felénél szerezte meg első találatát az Elektromos csapata. Füry kapufája után Zvolenszky kapott két percet, de technikai hiba miatt Hoffmannhoz került a labda, aki be is csavarta a kapuba. Az emberelőny során a fővárosiak két gólt is tudtak lőni egymás után, és elkezdték ledolgozni a hátrányukat. A mérkőzés negyedénél, 12:5-ös állásnál kért először egy percet Ernei Bence, ami után Németh, Hoffmann, Varga és Apró is megrezegtette az ellenfél hálóját (16:5). A 21. percben kapott hetest a Bp. Elektromos, melyet Nagynak ezúttal nem sikerült megfognia. Ezután pár hiba belecsúszott a gépezetbe, a kapufa sem volt velünk és a budapestiek hálóőre is több próbálkozást megfogott. Ám ez sem törte meg a kezdeti lendületet, a 25. percre már 13 góllal mentek a bakonyi fiatalok (21:8). 4 perccel a vége előtt Varga kapott két percet, ezzel egyetemben az Elektromos egy hetesre sanszot, amit gólra váltottak. Jól sáfárkodtak a létszámelőnnyel a vendégek, sikerült javítaniuk a lemaradáson. Egy hetessel tért vissza a játékba Varga másfél perccel a félidő vége előtt, a sikeres találattal 23:11-re módosította az állást. A vendégeknek még volt idejük egy támadásra, de ebből már nem született gól, így megkezdődött a 10 perces félidei szünet.
 
Néhány másodperccel a második félidő kezdete után Burai is beállt a gólszerzők sorába, de nem sokkal később érkezett a vendégek válaszlövése is. Beindult a váltott gólszerzés, de Nagy védései után Báder duplázott az ellenfél kapujába. Ez újabb időkérésre sarkallta a vendégeket (36. perc, 26:13), ami kapóra jött, hiszen góllal folytatták a mérkőzést. Zvolenszky újabb két perces büntetőt kapott, ami után Halupkának kedvezett a helyzet a gólszerzéshez, ám a gyors kezdés végett üres kapuba talált az Elektromos. A 41. percben lőtte meg Halupka a Veszprém 30. gólját, ezzel megkétszerezve a hazai találatok számát a budapestiekhez képest (30:15). A teljes játékidő háromnegyedénél Báder passza után Eklemovic szerzett egy kínai találatot, ezzel 35:18 lett az állás. Ezután némiképp megtorpant a támadójátékunk, amit az Elektromos ki is használt, az 53. percre 36:22-re hozták fel magukat.  6 perccel a vége előtt kért másodszor egy percet Ernei Bence, ami után négyszer is betalált a Veszprém, Györe gólja után le is tette az időkérő lapot az Elektromos edzője. Jól védekeztek fiaink, így ismét ziccerhelyzetbe kerültek, ám ezúttal mellé ment. Az utolsó percekben lassabban érkeztek a gólok mindkét oldalról, de a kiharcolt gólkülönbség továbbra is megmaradt a Veszprémnek. Az utolsó másodpercekre még jutott egy hetes a budapesti együttesnek, amit belőve szépítettek az eredményen, 42:26-al zárult a találkozó.
Ernei Bence | edző, BFKA Veszprém U20 csapat
Az egész csapat az elmúlt héten remek edzésmunkát végzett és úgy gondolom ez is hozzájárult ahhoz, hogy megtudtuk nyerni a utolsó találkozónkat. Jó volt látni, hogy a srácok végre könnyedén és felszabadultan játszottak az egész mérkőzésen. Gratulálok a teljes szezonban nyújtott teljesítményükhöz és boldog vagyok, hogy ez a mérkőzés szép zárása lehetett az idei bajnoki évnek.
FACEBOOK BEJEGYZÉSEINK
INSTAGRAM BEJEGYZÉSEINK

PARTNEREINK