[Veszprém] Carlos Perez a BFKA Veszprém csapatát erősíti!

2021. júl. 15.

A veszprémi legenda 2 év után ismét a veszprémi fiataloknál

Pár évvel ezelőtt már dolgoztál az utánpótlásban, a következő szezonban ismét a BFKA Veszprém fiataljaival fogsz foglalkozni. Mi lesz a szereped az Akadémián?
 
Valószínűleg minden csapattal foglalkozom picit. (nevet) A legfontosabb az, hogy itt vagyok Veszprémben.
Szeretném átadni a fiataloknak azt a tudást, amit úgy érzek, fontos hogy megtanuljanak és ezáltal profi kézilabdázó válhasson belőlük. Figyelem az edzéseket, a napi munkát és ott segítem majd az edzők munkáját, ahol tudom. Nem ismeretlen számomra a közeg, hiszen 2 évvel ezelőtt már voltam itt, tudom mire számíthatok, jó játékosok, jó edzők vannak az Akadémián.
 
 
 
Mik a céljaid a következő szezonra?
Amikor játékos voltam, akkor sem volt más a célom, mint az, hogy 100%-ot nyújtsak. Ez azóta sem változott, a pálya szélén sem. Fiatalokkal foglalkozni nagy felelősség, hiszen ők lehetnek a jövő játékosai. Úgy érzem sok tapasztalatot szereztem az elmúlt években, ezeket szeretném átadni nekik. Örülök, hogy itt lehetek, szeretem a várost, az embereket és remélem sok szurkoló kijön majd a DEVM csarnokba megnézni a fiatalokat. (nevet) Az itt eltöltött évek alatt rengeteg mindent kaptam Veszprémtől, azzal, hogy itt vagyok, most én adok át valamit a fiataloknak. Sok remek képességű játékos van a magyar utánpótlásban, ám csak a legkiválóbbak juthatnak el a legmagasabb szintre. Kitartás, akarat, maximalizmus, alkalmazkodás és munka. Nem egyszerű profi játékossá válni de segíteni szeretnék nekik. 
 
Hogy telik a nyár? Mit csinálsz a szünetben?
Főállású nagypapa vagyok, hiszen most itt van az unokám, vele töltöm a napjaim nagyrészét. Kikapcsolok, feltöltődöm, hogy aztán ismét a pálya széléről segítsek. Várom már az új szezont, az új kihívásokat. Hajrá Veszprém!
 
 
Köszönjük Charlie az interjút! Sok sikert kívánunk neked az Akadémián!