[Veszprém] Mérkőzés előtt - BFKA Veszprém U16 - Moyra Budaörs Handball

2021. szep. 09.

Iváncsik Tamás együttese holnap megkezdi a 2021/22-es bajnoki szezont.

Az idei szezonban szeretnénk minden mérkőzés előtt egy rövidebb interjút készíteni csapataink vezetőedzőivel. 
 
Rovatunk első "áldozata" Iváncsik Tamás, a BFKA Veszprém U16 vezetőedzője, akivel a holnapi mérkőzés apropójaként beszélgettünk.

- Hosszú idő után ismét bajnoki mérkőzést játszik a csapat, hogyan értékeled az előző szezont?
 
Iváncsik Tamás: 
"A tavalyi szezon minden szempontból nehéz volt. Soha senki sem volt ilyen helyzetben, sem a pályán, sem azon kívül. Nagy motivációval kezdtünk neki a szezonnak, ám hamar jött a járvány, így sajnos semmilyen szempontból nem lenne szerencsés értékelni a 2020/21-es bajnokságot. Ám ez már a múlt, már új szezon van, új kihívások és célok." 

-Milyen célokat tűztetek ki a csapattal idén?
 
Iváncsik Tamás: 
"Elsősorban csapatként kell dolgoznunk, akár edzésről vagy mérkőzésről legyen szó. Nekem ez a legfontosabb. Csapategység, fegyelem és maximális koncentráció. Edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre szeretném látni a srácokon azt, hogy tanulni akarnak és ha így lesz, szezon végén el fogjuk érni a céljainkat." 

- Hogyan telt a felkészülés? Mennyiben lett más a csapat a tavalyi évhez képest?
 
Iváncsik Tamás:
"Összesen 4 játékosom maradt a tavalyi szezonból. U15-ös korosztályból csatlakoztak többen, nyilván időbe telik, hogy összeszokjunk, de a legfontosabb, hogy minden visszatérjen a normális irányba. 6 hetes kemény felkészülésen vagyunk túl, felmérésekkel kezdtünk, aztán Hajdúnánáson edzőtáboroztunk, labdás és labda nélküli edzésekkel készültünk a szezonra. 
Azt gondolom a fiúkban van egy egészséges izgalom, de ez ilyenkor természetes. Nagyon várják már a szezon első mérkőzését.
Számomra is fontos, hogy az a munka, amit eddig elvégeztünk ne vesszen kárba. 
Több fiatal játékosom van, akik még nem 16 évesek, nekik kihívás lesz ez az év, de mint ahogy az elején is mondtam, csapatként kell megbírkoznunk az előttünk álló feladatokkal." 
 
Köszönjük az interjút! Hajrá Veszprém!

2021. szeptember 10. péntek  
1600
Fiú U16 I.osztály
BFKA Veszprém U16 - Moyra - Budaörs Handball
 
Élőben itt: