[Veszprém] Van még idő javítani!

2021. szep. 12.

Serdülő, Ifjúsági és U21-es csapatunk is vereséggel kezdte meg a szezont.

A szombati napon a BFKA Veszprém 3 korosztályban is elkezdte a bajnoki menetelést, sajnos szoros mérkőzéseken mindhárom csapatunk vereséget szenvedett.
 

 
 
Elsőként a DEVM csarnokban kezdtük a napot, 11 órai kezdettel Ifjúsági csapatunk fogadta a Csurgói KK együttesét.
Már a mérkőzés első pár perce sem úgy alakult, ahogy Velky Péter és Rapatyi Tamás edzőpáros elképzelte, így a félidő közepén tetemes vendég előnynél jött az időkérés.  Próbálta rendezni a sorait a csapat, ám a vendégek minden hazai felzárkózást megakadályoztak, köszönhetően a remekül teljesítő csurgói hálóőrnek.
A második 30 percben mindent egy lapra feltéve igyekeztek a veszprémi fiatalok, ám a végén nem sikerült egyenlíteni.
 
Ifjúsági I.osztály-Nyugat | végeredmény
BFKA Veszprém 25:28 Csurgói KK
 
 
 
 
 
 
 

 Ifjúsági csapatunk után következett a düsseldorfi tornán résztvevő BFKA Veszprém Serdülő csapata, akik szintén a Csurgói KK csapatát fogadták. 
A mérkőzés fej-fej mellett haladt, hol az egyik hol pedig a másik csapat vezetett. Izgalmas, jó iramű mérkőzés volt, sajnos hazai oldalon kétszer is villant a piros lap, így fontos játékosok nélkül kellett folytatni a mérkőzést. Eklemovic Márkó 10 gólja is kevés volt a mai napon, sajnos a csurgói fiatalok a végére megtartottak egy gólt az előnyükből, így ők is győzelemmel távoztak a Tüzér utcából.
 
Serdülő I.osztály-Nyugat |Végeredmény
BFKA Veszprém 27:28 Csurgói KK 
 
 
 
 
 
 
 
 

Délután 17:00 kezdettel Dinko Dankovic csapata, a BFKA Veszprém az NB I/B nyugati csoportjának első mérkőzésére készült. 
Az első 10 percben felváltva estek a gólok, a védekezés helyett a támadásra koncentráltak a felek. A második 30 percben is folytatódott a kemény küzdelem a pályán, ám a mérkőzés végét a hazaiak bírták jobban és 3 góllal legyőzték a veszprémi fiatalalokat. 
 
NB I/B férfi felnőtt-Nyugat | Végeredmény
Szigetszentmiklósi KSK 26:23 BFKA Veszprém