Létesítmények


Partneriskoláink Veszprémben:
 
 
Vetési Albert Gimnázium
8200 Veszprém, Kemecse u. 1.
 
A Vetési Albert Gimnázium a Közép-dunántúli régió rangos közoktatási intézménye: Veszprém megye 3. legjobb gimnáziuma a kompetenciamérések, érettségi és felvételi eredmények alapján, az OKTV országos eredmények alapján pedig a legjobb 10 intézmény között tartják számon.
Bővebben az iskoláról >>>
 
 
 
Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium
8200 Veszprém, Tüzér u. 42.
 
A Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium gimnáziumi profiljainak megfelelően célul tűzte ki olyan diákok képzését, akik képesek az önálló, kritikus gondolkodásra, és rendelkeznek a továbbtanuláshoz és a versenysportokhoz szükséges kompetenciákkal egyaránt. Az iskola nagy gondot fordít a tehetséges, jó képességű tanulók segítésére tehetségük kibontakozásában.
Bővebben az iskoláról >>>
 

Sportszálló Veszprémben:
 
 
Betekints Wellness és Konferencia Hotel
8200 Veszprém, Veszprémvölgyi u. 4.

Fiatal sportolóink Veszprém egyik impozáns helyén, a Séd-völgyben töltik mindennapjaikat. Számunkra fontos, hogy az iskolai elfoglaltságok, valamint az utazások, edzések és mérkőzések gyűrűjében megfelelő minőségben tudjanak pihenni, így garantálva azt, hogy minden nap a maximumot tudják nyújtani mind a pályán és azon kívül is.
 
 
Csarnokok Veszprémben:
 
 
DEVM Közhasznú Alapítvány Sportcsarnok
8200 Veszprém, Tüzér utca 42.

A Sportcsarnok fiataljaink számára a labdás edzéseken és a mérkőzéseken kívül a konditermi foglalkozásoknak, valamint a Rehabilitációs Központnak is helyet biztosít.
 
 
 
Veszprém Aréna
8200 Veszprém, Külső-kádártai út 5.

Az Arénában mind a labdás-, mind a konditermi edzésekre egyaránt lehetőségük van sportolóinknak, ennek köszönhetően alkalmanként - ha csak rövid időre is, de - átérezhetik, milyen a felnőtt csapat bázisának atmoszférája.
 
 
Március 15. úti Sportcsarnok
8200 Veszprém, Március 15. út 5.
KÖVESS MINKET!

PARTNEREINK